Tökéletes szőkítés, szőke haj ápolása

Hair medical fodrászat Budapest kímélő szőkítés, szőke festés, hajápolás Power plex

​Power Plex

Roncsolódás nélkül szeretnéd elérni a kívánt szőke hajszínt? Ismerkedj meg a POWERPLEX-szel, a legújabb, olasz színszakértők által kifejlesztett kötéssokszorosító technológiával!

A Selective Professional újdonsága, a POWERPLEX megóvja hajad szerkezetét még extrém szőkítés közben is, így mostantól minden elképzelésedet megvalósíthatod, miközben hajszálaid élettel telivé, teltté és ragyogóvá válnak már egyetlen kezelés által! A POWERPLEX technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére.

Az új Plex technológiával kifejlesztett POWERPLEX innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

Miért válaszd a Power Plex szőkítést?

01

A termék természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz és szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

02

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatásunkhoz használjuk a különféle hatások feljavítására, így például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, dauer spray használatánál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is.

03

Az egyedülálló formula olyan innovatív, szabadalmaztatott molekulát tartalmaz, amely természetes eredetű, a haj erejéért és szépségéért felel.

04

A POWERPLEX könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a a haj fehérje szerkezetével. Megvédi a hajat a roncsolódástól, erőt és vitalitást kölcsönöz a frizurának. Javítja a sérült haj szerkezetét, és javítja a kémiai szolgáltatások kozmetikai hatásait.

05

A POWERPLEX sokoldalú, speciális formulája lehetővé teszi az összes kémiai szolgáltatás használatát, javítva azok teljesítményét. Alkalmazható festés, szőkítés estén, tartós és féltartós dauer valamint tartós hajegyenesítő kezelések kiegészítéseként is.

Nem tartalmaz: tartósítószereket, amelyek felszabadítják a formaldehidet, a parabéneket, az állati eredetű összetevőket. A POWERPLEX ideális a kémiailag kezelt vagy sérült hajszerkezet esetén, amely további védelmet és vitalitást igényel.

POWER IN THE HAIR

A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják a keratin szerkezetet, ami a fehérjekötések töréséhez vezethet, és hajhullást okozhat. A POWER PLEX megvédi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosav láncok között.

Szalon kezelés egyedülálló hatásának fenntartásához a  Power Plex otthoni ápoló termékcsalád használatát javasoljuk. 

Szőkités vékonyszálú hajon

Speciális fejbőr védelemmel

Ez az új szőkítési módszer a termékek teljes skáláját kínálja számodra, miközben megfelelően alkalmazkodik a haj normál szerkezetéhez. Minden speciális világosítási és színtelenítési igénynek megfelel.

A teljes kezelés akár 7 színárnyalat világosítását is lehetővé teszi.
A Guargumi egy Ázsiából származó növényi kivonat, amelynek fontos tulajdonsága, hogy képes helyreállítani a hajszálak felületén a károsodott hydro-lipid filmréteget

A beavatkozás alatt a fejbőr nem károsodik.

Használatát ajánlom:

$

gyulladt, irritált fejbőr esetén

$

alapban érzékeny fejbőr esetén

$

korpára, fejbőrhámosodásra hajlamos bőrnél

$

hajgyógyászati kezelés alatt álló vendégeimnek

$

normál, illetve vékonyszálú hajú vendégeimnek

Hair medical fodrászat Budapest kímélő szőkítés, szőke festés, szőkítés vékony szálú hajon

Ezek az aktív hatóanyagok teljes biztonság mellett garantálják számodra az egyenletes szőkítést és világosítást, alkalmazkodva a haj normál szerkezetéhez

Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

a Lactosafe® – a gyümölcsök jótékony zsírsav tartalma

  Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

  a Setakol® selyemkivonat – biológiai védőréteget képez a haj és fejbőr felületén

  Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

  a speciális gabona regeneráló hatású fehérjéi

  A termék maximálisan személyre szabott kezelési lehetőségeket nyújt a high-tech eredmények és az igényes  vendégeink követelményeihez igazítva.

  Hair medical fodrászat Budapest kímélő szőkítés, szőke festés, hajápolás szuper szőkítés

  Szuper szőkités 9 árnyalat

  Lépd át a szőkítés határait a Selective Professional legújabb innovációjával! 

  A termék speciális enzim komplex-el dúsítva érkezik, hogy a tökéletes szőkítés a legnagyobb hatékonysággal működjön, akár 9 árnyalatig!

  Aktív összetevők: 

  Enzim komplex:

  A speciális amino-sav komplex segíti az oxigén felszabadulását, amikor az anyag peroxiddal érintkezik. Használatával csökken a szükséges oxidáló szer koncentrációja, így a szőkítés kevésbé lesz roncsoló hatású és agresszív.

  Meteorit por:

  A meteorit portól a termék egyedülálló, luxus érzetet nyújt és hihetetlenül erőssé teszi a hajat.

  Egészséges fejbőrt, és bársonyosan puha hajat szeretnél?

  Mi tudunk segíteni!

  Várunk szeretettel a Borsányi Hajgyógyásztban Budapest 5.kerületében.

  Bejelentkezés hajvizsgálatra:

  +36 20 288 4422