Fejbőrkezelés

A hajgyógyászat (hajanalízis), mint a bőrgyógyászatból kivált önálló tudományág. A haj és a fejbőr rendellenességeit és gyógyítását inkább a tudomány, mint a szépségápolás szemszögéből közelíti meg.

Fejbőrkezeléseinket minden esetben hajgyógyászati vizsgálat előzi meg. Vizsgálat nélkül csak saját felelősségre végezzük el a kezeléseket!

Hydropeel terápia

Hydropeel gép, szabályozható nyomással, maximum 5 bar kibocsátására képes.  Emulzió keverék tisztítóhatású összetevőket és tápanyagokat, hajnövekedést serkentő alapanyagokat is tartalmaznak. Eredményként a fejbőrre felvitt tápanyagok szinte maradéktalan felszívódását garantáljuk.

Lehetővé teszi az egyenetlen papillák között felhalmozódott keratinréteg eltávolítását. Mélyen kitisztítja a tüszőnyílásban felhalmozódott zsírréteget. Hatóanyagokat a legmélyebbre lehet eljuttatni általa. Vérbőségfokozó, keringés javító hatása van. Hatalmas segítséget nyújt, szinte elhagyhatatlan pikkelysömör, zsíros korpa, korpásodás kezelésnél.

Hydropeel kezelés gyakorisága:

Hydropeel önálló és kiegészítő terápiaként is alkalmazható a fejbőrön. A kezelés gyakorisága függ a probléma súlyosságától. Általában 2 hetente vagy 4 hetente végezzük  a kezelést. Ahogy javul a fejbőr állapota, úgy ritkul a kezelések gyakorisága is. Minden egyes Hydropeel kezelés személyre szabott, hiszen nincs két egyforma ember, ahogy egyforma fejbőr probléma sem.

Milyen fejbőrproblémák esetén ajánlott?

 • Seb. Dermatitis
 • Psoriasis
 • Ekcéma
 • Korpásodás
 • Hajhullás

 

Oxigén terápia

Speciális haj- és fejbőrkezelések az oxigén erejével

Az oxigén (O2) egy létfontosságú alkotóeleme az emberi testnek. A testszövetekben az oxigén csökkenése a sejt anyagcseréjét lassítja; ez az egyik oka a bőröregedésnek. Kutatásokkal igazolták, hogy az aktív oxigén lokalizált használata serkenti a vérkeringést, ezzel javítva a test szöveteinek egészségét és külsejét.

A bőröregedést és a haj fakulását számtalan különböző tényező okozhatja: rossz vérkeringés, stressz, szennyeződés, UVB sugárzás, betegségek. Ezek a tényezők felgyorsítják a bőr kötőszöveteinek romlását: tehát ha egészséges fejbőrt és hajat szeretnénk, fontos, hogy aktív oxigént használjunk a szükséges területeken, így növeljük, segítjük a bőr oxidálását.

A tiszta oxigén technológiáját használva könnyedén és egyszerűen érhető el, hogy a fejbőr és a haj élettelivé váljon, javítva ezzel a fejbőr keringését és a haj egészségét. Az eredmény gyors és különleges: egészséges, puha és fényes haj. 

Az Oxigén terápiával kettős hatást fejtünk ki:

 • hatóanyagok mélyrétegekbe juttatása és gyors felszívódás
 • oxigén bőrre és szervezetre gyakorolt pozitív stimulációja

A berendezésben lévő zeolit ásvány segítségével a levegőből 98%-os oxigén, vagyis tiszta oxigént képez. A géphez tartozó kezelőpisztoly segítségével ez a nagy tisztaságú oxigén juttatja a hatóanyagokat a mikro-keringésébe a fej bőrén keresztül. Ennek óriási jelentősége az, hogy a szervezetbe nemcsak a hatóanyagokat visszük be, hanem a véráramot is oxigénnel dúsítjuk, ezzel serkentjük az anyagcsere a fejbőr folyamatait, és meggátoljuk a sejtöregedést.

Annak ellenére, hogy a belélegzett oxigén is komoly hatással van a fejbőrre és a test szöveteire, egy, a szükséges területeken használt koncentrált dózisnak sokkal nagyobb revitalizáló hatása van.

Milyen esetekben alkalmazható az Oxigén terápia?

 • hajhullás kezelése
 • hajnövekedés serkentés
 • korpásodás megszűntetése
 • viszketés
 • száraz fejbőr hidratációja
 • fejbőrhámlás megállítása
 • zsíros fejbőr kezelése

 

Bejelentkezés hajvizsgálatra:

+36 20 288 4422

 

 

Bejelentkezés fodrászatra:

Aki először jön, kérem telefonáljon. Ne online jelentkezzen be!

+36 20 359 8949

 

Borsányi Hajgyógyász és Fodrász Stúdió 1131. Budapest, Szent István krt. 20.  

 

Online Bejelentkezés