Fejbőrkezelés

A hajgyógyászat (hajanalízis), mint a bőrgyógyászatból kivált önálló tudományág. A haj és a fejbőr rendellenességeit és gyógyítását inkább a tudomány, mint a szépségápolás szemszögéből közelíti meg.

Fejbőrkezeléseinket minden esetben hajgyógyászati vizsgálat előzi meg. Vizsgálat nélkül csak saját felelősségre végezzük el a kezeléseket!

Hydropeel terápia

Hydropeel gép, szabályozható nyomással, maximum 5 bar kibocsátására képes.  Emulzió keverék tisztítóhatású összetevőket és tápanyagokat, hajnövekedést serkentő alapanyagokat is tartalmaznak. Eredményként a fejbőrre felvitt tápanyagok szinte maradéktalan felszívódását garantáljuk.

Lehetővé teszi az egyenetlen papillák között felhalmozódott keratinréteg eltávolítását. Mélyen kitisztítja a tüszőnyílásban felhalmozódott zsírréteget. Hatóanyagokat a legmélyebbre lehet eljuttatni általa. Vérbőségfokozó, keringés javító hatása van. Hatalmas segítséget nyújt, szinte elhagyhatatlan pikkelysömör, zsíros korpa, korpásodás kezelésnél.

Hydropeel kezelés gyakorisága:

Hydropeel önálló és kiegészítő terápiaként is alkalmazható a fejbőrön. A kezelés gyakorisága függ a probléma súlyosságától. Általában 2 hetente vagy 4 hetente végezzük  a kezelést. Ahogy javul a fejbőr állapota, úgy ritkul a kezelések gyakorisága is. Minden egyes Hydropeel kezelés személyre szabott, hiszen nincs két egyforma ember, ahogy egyforma fejbőr probléma sem.

 

Milyen fejbőrproblémák esetén ajánlott?

$

Seb. Dermatitis

$

Psoriasis

$

Ekcéma

$

Korpásodás

$

Hajhullás

Egészséges fejbőrt, és bársonyosan puha hajat szeretne?

Mi tudunk segíteni!

Várjuk szeretettel a Borsányi Hajgyógyásztban Budapest 5.kerületében.

Bejelentkezés hajvizsgálatra:

+36 20 288 4422