Tartós hajfestés ammónia nélkül

Szuper tápláló hajfesték, melyet a legújabb generációs pigmentek és a koncentrált növényi kivonatok keveréke tesz különlegessé. Alkoss intenzív és ragyogó színeket, varázsolj puha, selymes és rendkívül fényes hajat. 

 

100%-ban ammónia, PPD és kőolaj származék mentes, organikus, természetes összetevőket tartalmaz. Illata frissítő és üde, akár a gyümölcsöké.

Innovatív, extra ápolást biztosító Superfood összetevőket tartalmaz, melyeket a festési eredmény fokozása érdekében választottunk ki.

A Reverso Hair Color garantálja a mély, fényes és hosszan tartó színeket valamint a tökéletes ősz haj fedést gazdag, kiegyensúlyozott színező pigmentjeinek köszönhetően.

Speciális Superfood összetevők répa és piros bogyós gyümölcs  kivonattal gazdagítva.

Az ásványi anyagokban, B és C vitaminban és antioxidánsokban gazdag répa erősíti a haj szerkezetét, dússá és egészségessé varázsolják a frizurát. 

A Vörös Gyümölcsök, az antioxidáns keveréknek köszönhetően serkentik a mikrokeringést és segítik a sejtek oxigénellátását, mélyen a hajszálak szerkezetébe hatolva táplálják a hajat.  Reverso Hair Color ammónia, PPD és kőolaj származék mentes hajfestéket.

Speciális Superfood keverék, alma és édes paprika kivonattal

A rendkívüli hidratáló tulajdonságokkal rendelkező alma igazi fény-elixír a hajnak A vitaminokban és ásványi antioxidánsokban gazdag édes paprika elősegíti a kapillárisok oxigénellátását.

Tartós hajfestés

COLOREVO Csökkentett ammónia tartalmú, ápoló, intenzív hatású tartós krémhajfesték

Ceraflux plus® keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel. COLOREVO OXY-val együttesen használva garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket. Minden hajtípushoz. 100%-os őszhaj fedés.

Hosszantartó, élénk és csillogó színeket ad. COLOREVO OXY-val keverve maximális fejbőrtoleranciával rendelkezik, köszönhetően az irritációt csökkentő kamilla kivonatnak.

A Ceraflux plus® egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását. A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja.

Dauer

Ammónia mentes

Dauer Kímélő, féltartós dauer spray, amely nem tartalmaz SLS-t vagy SLES-t, parabént, formaldehidet és formaldehid-származékokat, kőolajszármazékokat, ammóniát és triglikolátokat sem.Innovatív hajhullámosító termék, amely garantálja a féltartós eredményt és a természetes hatás, teljes mértékben tiszteletben tartva a hajszálak eredeti szerkezetétHatása 8-10 hétig tart, a haj típusától és a használt dauer technikájától függően. Garantálja a haj számára a tökéletes textúrát és formát, a lágyabb, fényesebb és egészségesebb megjelenésért.

Ammóniával és alpha keratin aminosavakkal

Kellemes illatú dauer a tartós és rugalmas hullámokért.
Jelenleg 3 különböző formulában érhető el: – nehezen göndöríthető hajra – normal és vékonyszálú hajra– szőkített és festett hajra

AKTÍV HATÓANYAGOKERATIN AMINOSAVAK

Behatolnak a kutikulába, belülről hidratálva és megerősítve azt. Segítenek helyreállítani a hidratáltság megfelelő szintjét, amely kulcsszerepet játszik az egészséges haj elérésében.

Bejelentkezés hajvizsgálatra:

+36 20 288 4422

 

 

Bejelentkezés fodrászatra:

Aki először jön, kérem telefonáljon. Ne online jelentkezzen be!

+36 20 359 8949

 

Borsányi Hajgyógyász és Fodrász Stúdió 1131. Budapest, Szent István krt. 20.  

 

Online Bejelentkezés