Festés, dauer

Hair medical fodrászat Budapest ammóniamentes hajfestés hajfesték

Tartós hajfestés ammónia nélkül

Alkoss intenzív és ragyogó színeket, varázsolj puha, selymes és rendkívül fényes hajat.

Szuper tápláló hajfesték, melyet a legújabb generációs pigmentek és a koncentrált növényi kivonatok keveréke tesz különlegessé.

A Reverso Hair Color garantálja a mély, fényes és hosszantartó színeket valamint a tökéletes ősz haj fedést gazdag, kiegyensúlyozott színező pigmentjeinek köszönhetően.

Innovatív, extra ápolást biztosító speciális Superfood összetevőket tartalmaz, melyeket a festési eredmény fokozása érdekében választottunk ki. A hajfestéket gazdagítja a répa és piros bogyós gyümölcs, illetve alma és édes paprika kivonata. A rendkívüli hidratáló tulajdonságokkal rendelkező alma igazi fény-elixír a hajnak. A vitaminokban és ásványi antioxidánsokban gazdag édes paprika elősegíti a kapillárisok oxigénellátását.

A Vörös Gyümölcsök, az antioxidáns keveréknek köszönhetően serkentik a mikrokeringést és segítik a sejtek oxigénellátását, mélyen a hajszálak szerkezetébe hatolva táplálják a hajat.

Az ammónia nélküli tartós hajfesték:

Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

100%-ban ammónia, PPD és kőolaj származék mentes.

Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

Organikus, természetes összetevőket tartalmaz.

Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

Illata frissítő és üde, akár a gyümölcsöké.

Hajgyógyászat haj analízis Budapest 13. kerület

Az ásványi anyagokban, B és C vitaminban és antioxidánsokban gazdag répa erősíti a haj szerkezetét, dússá és egészségessé varázsolják a frizurát.

Tartós hajfestés

COLOREVO Csökkentett ammónia tartalmú, ápoló, intenzív hatású tartós krémhajfesték

Ceraflux plus® keramid technológiával és a COLOR DIFFUSION SYSTEM-mel. COLOREVO OXY-val együttesen használva garantálja a csillogó, gazdag és egymással harmonizáló színeket. Minden hajtípushoz. 100%-os őszhaj fedés.

Hosszantartó, élénk és csillogó színeket ad. COLOREVO OXY-val keverve maximális fejbőrtoleranciával rendelkezik, köszönhetően az irritációt csökkentő kamilla kivonatnak.

A Ceraflux plus® egyedülálló újraépítő és szerkezetkiegyenlítő tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a hajszálak porozitását. A COLOR DIFFUSION SYSTEM egységessé teszi a színbevonat felszívódását és elősegíti a szín egyenletes kötődését, a haj felületét pedig selymessé és csillogóvá varázsolja.

Hair medical fodrászat Budapest tartós hajfestés
Hair medical fodrászat Budapest ammóniamentes dauer

Ammóniamentes dauer

Innovatív hajhullámosító termék, amely garantálja a féltartós eredményt és a természetes hatás, teljes mértékben tiszteletben tartva a hajszálak eredeti szerkezetét. A dauer kímélő, féltartós dauer spray, amely nem tartalmaz SLS-t vagy SLES-t, parabént, formaldehidet és formaldehid-származékokat, kőolajszármazékokat, ammóniát és triglikolátokat sem.

Hatása 8-10 hétig tart, a haj típusától és a használt dauer technikájától függően. Garantálja a haj számára a tökéletes textúrát és formát, a lágyabb, fényesebb és egészségesebb megjelenésért.

Ammóniával és alpha keratin aminosavakkal

Kellemes illatú dauer a tartós és rugalmas hullámokért.
Jelenleg 3 különböző formulában érhető el: – nehezen göndöríthető hajra – normal és vékonyszálú hajra– szőkített és festett hajra

AKTÍV HATÓANYAGOKERATIN AMINOSAVAK

Behatolnak a kutikulába, belülről hidratálva és megerősítve azt. Segítenek helyreállítani a hidratáltság megfelelő szintjét, amely kulcsszerepet játszik az egészséges haj elérésében.

Egészséges fejbőrt, és bársonyosan puha hajat szeretne?

Mi tudunk segíteni!

Várjuk szeretettel a Borsányi Hajgyógyásztban Budapest 5.kerületében.

Bejelentkezés hajvizsgálatra:

+36 20 288 4422