A szállítás módja

A szállítást Fáma futár (Fáma First Kft.) végzi. Az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá (az árut csak akkor vegye át), ha a csomagot tételesen ellenőrizte, és hiányosságot ill. sérülést nem tapasztalt. Az átvétel utáni hiányosságokra vagy sérülésekre vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy az utánvét igazolószelvényét őrizze meg. A szállítási cím lehet eltérő a számlázási címtől. Szállítási címnek kérünk olyan címet megadni, ahol a várható szállítási napon (hétköznapokon) 8 és 17 óra között mindig tartózkodik valaki, aki a csomagot átveszi és az áru ellenértékét kifizeti. A számlát és a garancialevelet a csomagban találja.

 A megrendelt termék személyes átvételére nincs lehetőség.

Előzetes egyeztetés alapján. Borsányi Andreával, 0620-288-4422 es számon.

 

A megrendelések feldolgozása, szállítási határidő és teljesítés

A szállítások várható határideje: 2-5 munkanap az ország bármely pontjára. A beérkezett megrendelések feldolgozása a kézhezvételt követően azonnal megkezdődik. A feldolgozás első szakaszában ellenőriznünk kell, hogy a megrendelt termék(ek)ből rendelkezésre áll-e megfelelő raktárkészlet. A készletek ellenőrzése után kerülhet sor a várható szállítási határidő ismertetésére, amelyre vonatkozóan e-mailben küldünk Önnek tájékoztatást. Amikor az árut átadtuk a Fáma futárnak (Fáma First Kft.) kézbesítésre újból írásos értesítést küldünk Önnek. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy haladéktalanul felvesszük Önnel a kapcsolatot telefon, vagy e-mail útján a továbbiak egyeztetése érdekében. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a www.hajgyogyasz.eu-t kártérítési kötelezettség nem terheli. Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, elírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

A szállítás és ajándékcsomagolás díja

A szállítás díja Magyarország területén belül 1500- 1900Ft csomagonként. Szállítási díjat nem számlázunk ki abban az esetben, ha a megrendelés (ÁFÁ-s) értéke meghaladja a 30.000,- Ft-ot. A termék(ek) kiszállításához elengedhetetlen normál csomagolás költségeit – a rendelés értékétől függetlenül – nem számítjuk fel.

A fizetés módja

A megrendelt árú ellenértékét Ön utánvéttel vagy átutalásos fizetéssel egyenlítheti ki. Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg tartalmazza az áruszámla összegét és a szállítás költségét. Átutalásos fizetés esetén csak akkor küldünk számlát, ha az Ön által megrendelt termék már rendelkezésünkre áll a raktárkészletünkben. Az átutalásos számlát a megrendelt termékekkel együtt, kézzel írott számlán küldjük meg Önnek. A szállítást abban az esetben kezdjük meg, ha vételárat a bankszámlánkon már jóváírták.

Vételár

A termékek mellett feltüntetett árak tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót (ÁFÁ-t), nem tartalmazzák azonban a szállítás költségeit.