Fodrászat

Hajgyógyászati munkám során sokszor hallottam a vendégektől, hogy a fejbőrproblémáik miatt nem mernek elmenni fodrászhoz, mert szégyellik magukat vagy látták az undort a fodrász vagy a többi vendég arcán. Sokan kérdezték tőlem, hogy nem akarok-e fodrász lenni. Végül ezért létrehoztam a Hair-Medical fodrászatot, ahol ötvözöm a modern fodrászatot a hajanalízissel. Ebben van nagy segítségemre Natália kolléganőm.

A betegségek, hormonális problémák kihatnak a hajhagymákra, ezáltal a hajszálra és a bőr működésére is. Minden fodrászati beavatkozás – legyen az mechanikai vagy kémiai – negatívan hat a hajra, a fejbőrre és a haj szerkezetére. Gyakori, hogy már a beteg fejbőr állapotán is tovább ront. Ezeknek a külső és belső tényezőknek következménye lehet, hogy a festék csípi a fejbőrt, viszkető fejbőr alakulhat ki, szárazon törik a haj, vizesen a haj szerkezete gumis, nyúlik, nem fogja be a festék a hajat és még sorolhatnám a problémákat.

Annak érdekében, hogy a kellemetlenségeket elkerüljük vagy enyhítsük minden vendég fejbőrét és haját Nati kamerával leellenőrzi, felméri. Fontos, hogy ez nem egyenlő a hajgyógyászati vizsgálattal. A látottak alapján, hajának és a fejbőrének megfelelő kezelést biztosítunk a frizura elkészítése alatt.
Minden beavatkozás során, magas minőségű, hajszerkezet javító, építő hatóanyagokat használunk. Otthoni fenntartó kezelést állítunk össze Önnek, hogy még tovább megőrizze frizurája és fejbőre egészségét. A prémium kategóriás fodrászati és hajgyógyászati anyagokkal egyszerre érjük el, hogy vendégeink elégedetten, egészséges hajjal és fejbőrrel távozzanak a szalonból!

Megkérem azokat a vendégeinket, akik először jönnek, hogy telefonon egyeztessenek időpontot. Köszönöm!

Telefon: +36-20/ 359-89-49

Kiss Natália

fodrász

Nyitva tartás:

Hétfő: zárva
Kedd:  8-14
Szerda: 12-20
Csütörtök:  8-14

Festés, dauer

Szuper tápláló hajfestékek, a dauer kímélő, féltartós dauer spray, amely nem tartalmaz SLS-t vagy SLES-t.

Részletek>>

Szőkítés

Roncsolódás nélkül szeretnéd elérni a kívánt szőke hajszínt? Ismerkedj meg a POWERPLEX-szel!

Részletek>>

Tartós hajegyenesítés

Az elsőszámú vegán keratinos hajegyenesítő kezelés.

Részletek>>

                     Várunk szeretettel a Borsányi Hajgyógyász és Fodrász Stúdióban!