Hajfestés a gyümölcsök erejével

Szuper tápláló hajfesték, melyet a legújabb generációs pigmentek és a koncentrált növényi kivonatok keveréke tesz különlegessé. Alkoss intenzív és ragyogó színeket, varázsolj puha, selymes és rendkívül fényes hajat. 100%-ban ammónia, PPD és kőolaj származék mentes, organikus, természetes összetevőket tartalmaz. Illata frissítő és üde, akár a gyümölcsöké.

Innovatív, extra ápolást biztosító Superfood összetevőket tartalmaz, melyeket a festési eredmény fokozása érdekében választottunk ki.

A Reverso Hair Color garantálja a mély, fényes és hosszan tartó színeket valamint a tökéletes ősz haj fedést gazdag, kiegyensúlyozott színező pigmentjeinek köszönhetően.

Speciális Superfood összetevők répa és piros bogyós gyümölcs  kivonattal gazdagítva.

Az ásványi anyagokban, B és C vitaminban és antioxidánsokban gazdag répa erősíti a haj szerkezetét, dússá és egészségessé varázsolják a frizurát. 

A Vörös Gyümölcsök, az antioxidáns keveréknek köszönhetően serkentik a mikrokeringést és segítik a sejtek oxigénellátását, mélyen a hajszálak szerkezetébe hatolva táplálják a hajat.  Reverso Hair Color ammónia, PPD és kőolaj származék mentes hajfestéket.

Speciális Superfood keverék, alma és édes paprika kivonattal

A rendkívüli hidratáló tulajdonságokkal rendelkező alma igazi fény-elixír a hajnak A vitaminokban és ásványi antioxidánsokban gazdag édes paprika elősegíti a kapillárisok oxigénellátását.

Bejelentkezés hajvizsgálatra: Borsányi Andrea, hajgyógyász

 +36 20 288 4422

Hajgyógyászat Budapesten a 1131 Szent István krt. 20. sz alatt várja kedves vendégeit!