Powerplex kötéssokszorosító kezelés

Power plex  természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz és szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

POWERPLEX megóvja a haj szerkezetét még extrém szőkítés közben is. Technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére.

Sokoldalú és különleges összetétele miatt valamennyi szolgáltatásomhoz használom a különféle hatások feljavítására, így például tartós hajfestésnél és hajegyenesítésnél, szőkítésnél, dauerolásnál, dauer spray használatánál, színezésnél, keratinos tartós hajegyenesítésnél és szerkezetjavításnál is.

Az új Plex technológiával kifejlesztett POWERPLEX innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Könnyedén behatol a hajszálakba, új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

POWERPLEX SPRAY MASKPOWERPLEX MASK, POWERPLEX SHAMPOO HASZNÁLHATÓAK ÖNÁLLÓ VAGY SZALONBAN TÖRTÉNT KEZELÉS UTÁNI ,FENNTARTÓ ÁPOLÁSKÉNT.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve