Powerplex kötéssokszorosító kezelés

A kémiai kezelések megváltoztathatják vagy károsíthatják  a haj  keratin szerkezetét, ami a fehérjekötések felbomlásához vezethet, és hajszerkezet problémákat okozhatnak. Különböző betegségek  is negatívan hatnak a haj szerkezetére, annak ellenálló képességére. Pco, Pco-s , cukorbetegség, inulinrezisztencia , pajzsmirigy betegségek, stb.

A POWERPLEX védi a fehérje kötéseket, javítja a korábbi kezelések által károsított hajszerkezet állapotát, és új kötéseket hoz létre az aminosavláncok között. Ezzel nagyon sok vendégemnek segítettek a  Powerplex család tagjai. Segítve az újonnan növő pici hajakat.

Power plex  természetes eredetű, védett molekulát tartalmaz és szándékosan úgy lett kifejlesztve, hogy mind a három fő alapszintre (megnyúlás-ellenállás  – rugalmasság – kopás-ellenállás) – amelyek felelősek a haj hatáserősségéért és szépségéért – kifejtse jótékony hatását.

POWERPLEX megóvja a haj szerkezetét még extrém szőkítés közben is. Technológia minden vegyi kezelés kiegészítéseképpen használható a hajtöredezés és -roncsolás megelőzésére.

Nem tartalmaz: színezékeket, formaldehidet, parabéneket, valamint állati eredetű származékokat.

Az új Plex technológiával kifejlesztett POWERPLEX innovatív és professzionális termék a piacon, amely más kezelésekkel együttműködve javítja azok kozmetikai hatásait, megakadályozva a hajszálak károsodását és töredezését. Könnyedén behatol a hajszálakba,új kötéseket hozva létre a haj fehérjeszerkezetével.

POWERPLEX SPRAY MASKPOWERPLEX MASK, POWERPLEX SHAMPOO HASZNÁLHATÓAK ÖNÁLLÓ VAGY SZALONBAN TÖRTÉNT KEZELÉS UTÁNI ,FENNTARTÓ ÁPOLÁSKÉNT.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve