Személyes bemutatkozás

2006-ban találkoztam először a hajgyógyászattal, ahová a saját, több mint 10 éven át tartó hajhullásomnak és fejbőrbetegségemnek köszönhetően kerültem. 2008- óta foglakozom hivatásszerűen ezzel a gyönyörű bár néha nagyon nehéz szakmával. Tanulmányaimat több hajgyógyász cégnél végeztem, de az évek alatt folyamatosan képzem magam, hiszen ennek a szakmának az elsajátítására nem elég a párnapos tanfolyam.

Egy trichológusnak ismerni kell az emberi szervezet működését, reagálását a betegségekre és lelki megpróbáltatásokra.

Egészségügyi szakközépiskolai végzettségem és nővéri gyakorlatom, is predesztinált a hivatás gyakorlására. Munkámmal minél több panaszosnak segíteni szeretnék, mert tudom, hogy mennyi fizikai és lelki teherrel jár a fejbőrünkön történő bármilyen változás.

Tapasztalatom azt mutatja, hogy hozzám, akkor jönnek el az emberek, miután mindent kipróbáltak, rengeteg pénzt, energiát dobtak ki az ablakon (én is így voltam, hiszen, több mint 10 évig küszködtem súlyos hajhullással és fejbőrbetegséggel). Gondolok itt az orvostól orvosig járáshoz, ingyenes öt perces hajvizsgálatokra, a sok csoda vitaminok és csoda bőrápolókra, csalódás és a remény váltakozására!! Laikus módon próbálták kezelni a fejbőrüket, de nem tudták, hogy ezzel csak rontanak a helyzeten.

Hiszen nem ismerik, az ok okozati tényezőket. Nem is beszélve a túl sok és gyakran félrevezető információkról, melyek terjengnek a köztudatban. Egy cél érdekében: vásároljanak. Ezt egyed, azt kenjed. Engem, mint szakembert és volt fejbőrbeteget (aki ezt mind megette és felkente) felháborít. Ezt a sorrendet szeretném megfordítani és elérni, hogy a legkisebb fejbőr és haj jelzésnél azonnal forduljanak egy hajgyógyászhoz, ahol megvizsgálják a fejbőrt és a hajhagymákat.

FODRÁSZAT

Stúdiómban ötvözöm a modern fodrászatot a hajanalízissel. Tudni kell, hogy minden fodrászati beavatkozás – legyen az mechanikai, kémiai – negatívan hat a hajra, a fejbőrre és a haj szerkezetére.

Gyakori, hogy már a beteg fejbőr állapotán is ront. Következménye, hogy a festék csípi a fejbőrt, viszkető fejbőr alakulhat ki, szárazon törik a haj, vizesen a haj szerkezete gumis, nyúlik, és még sorolhatnám problémákat.

Hogy ezeket a kellemetlenségeket elkerüljük vagy enyhítsük a már fennálló problémát, minden vendég fejbőrét és haját kamerával megvizsgáljuk. A vizsgálatot az árak tartalmazzák.

Prémium- kategóriás fodrászati és hajgyógyászati anyagokkal egyszerre érjük el, hogy vendégeink elégedetten távozzanak a szalonból! Ebben a munkában van segítségemre Kiss Natália fodrász, hajgyógyász kolléganőm.

Várjuk szeretettel!
Borsányi Andrea
Trichologus

Bejelentkezés hajvizsgálatra: Borsányi Andrea, hajgyógyász

 +36 20 288 4422

Hajgyógyászat Budapesten a 1131 Szent István krt. 20. sz alatt várja kedves vendégeit!